úterý 4. ledna 2011

z nového ještě novější .. ?

Né vše je vždy ztraceno.. :-)
aneb když jsem dostala mikulášskou výslužku v opravdu strašném košíku.. hned jsem v něm viděla potenciál, že né vše je ztraceno.. a snad se povedlo.. a přitom k tomu stačilo tak maličko :-)


neděle 2. ledna 2011

novoroční výšivky..

když jsem si koupila tento hyacint, doufala jsem že letos stihnu vyfotit moment, kdy se budou květy pukat ven .. no a večer jsem si odskočila k sousedovi pro DVD .. a přišla jsem zase k hotovému ! :)

Mezi svátky byl čas k relaxu a jeden z nejlepších způsobů, jak dokážu ,,vypnout" je vyšívání.. jen se schoulím do křesla, obklopím se bavlnkami .. uvařím si kafíčko a vyšívám a vyšívám..
-
Jsem teda amatér, co se nevyzná v bavlnkách, látkách na které vyšívá apod. a tak se v galanterii vždycky orientuju jen momentální fantazíí takže promiňtě můj amatérismus a nesrovnané křížky :))

růžičku už mám vyšitou delší dobu ale pořád nevím co s ní ..
nejsem moc pro výšivky na zdi.. tak snad polštář? nevím..
tyto písmenka jsem vyšívala pro jednu modro-kuchyňářku.. tak snad se budou jako překvapení líbit.. když to bude ve třech krásných rámečcích .. áách .. :))


sobota 1. ledna 2011

kousek přírodna.. u nás doma


Děkuju všem čtenářům, kteří se i přes mou delší absenci opět vrátili a vrací stále na můj blog.
-
Doufám, že teď už zase budu ,,plnit" tyto stránky častěji a že mi pauza pomohla. Trošku jsem možná nabrala nový dech a jiný směr a snad je obojí dobře :)

ještě jednou díky za vaši přízeň,

Gralińka