neděle 27. června 2010

hodně hostů, málo místa ..

-
Když máme doma hodně hostů, což bývá docela často :) tak musí posloužit jako servírovací stolek i podnožka ke křeslu .. a překvapivě nikomu nevadí, že jí skoro z kožešiny :))
-

-
Sice hromada z vás peče muffiny a má je v blogu taky krásně vyfocené, tak i přesto že je peču i já, přiznám se že tyhle jsou narychlo koupené v Lidlu ( přesto výborné, pravé americké! 39,-/4ks doporučuju :)) no a narychlo protože jsme při cestě z Prahy zjistili že k nám míří hosti a při představě naší prázdné ledničky jsme mazali do nejbližšího obchodu :))
-


pátek 25. června 2010

neděle 20. června 2010

nedělní leháro..

-
Nedělní lehárko, aneb focení z gauče, protože se mi vůůůbec nechtělo nic dělat..
a jak na jedné fotce vidíte.. :))
-





sobota 12. června 2010

horká sobota..

-
Taky je u vás takové horko? Všichni jsme si po tolika dnech deště přáli letní počasí, ale obávám se, že nás tam nahoře moc nepochopili :))
Nevím jak u vás, ale já nejsem ten typ, co by se válel u rybníka, takže jen tiše trpím, až ty největší vedra přejdou a bude zase počasí ve kterém se dá normálně fungovat :-)
Dnes jsme se na krátké procházce s manželem málem uvařili.. takže následoval jen lehký oběd ve formě zeleninového salátu ale stejně jsme dodělaní na půl dne :))
Jdu odpočívat a koukat jak máte krásné blogy..
Gralińka
-


-
PS: občas by jeden neřek, jak krásný dokáže být jeden karafiát :)
-


sobota 5. června 2010

po přehradě lodí.. zvu vás do Brna :)

při procházce jsme první narazili na tuhle potvůrku rychle vyfocenou než utekla .. a pak na nádherný výhled na vodní hladinu..

uprostřed přehrady jsme viděli nevěstu s ženichem :)

pátek 4. června 2010

sluníčko?

Všude slyším, jak už sluníčko pálí ostošest a deště přestaly mávnutím kouzelného proutku, leč u nás ještě nic moc, jak tak koukám z okna.. jak je u vás?