pátek 4. září 2009

co s tím?


Já nevím co s tím. Občas jsou dekorace tak trochu jako věda.. něco vymyslíte, zrealizujete, nafotíte, máte s toho radost a hodíte to do blogu. No a za pár dní se to samé, jen v bleděmodrém objeví u někoho druhého v jeho blogu... náhodnost čistě podobná, že :(

Když už je to poněkolikáté, ztrácím chuť něco takového pomalu dělat a mít to ,,hezké" jen doma a nedávat to zveřejňovat.. co s tím?

Jasně, napadá mne vykašlat se na ,,kopírařku" , hodit to za hlavu a tvořit si dál, ale docela dost mne to trápí :-(

10 komentářů:

  1. Ahoj :-)

    Zrovna dnes jsem objevil zajímavý článek s možnostmi řešení: http://www.lupa.cz/clanky/stopujeme-vlastni-texty-na-cizi-weby/

    OdpovědětVymazat
  2. Že tě kopírují - na to si stěžuješ?? Tím se chlub! Jsi inspirativní, jsi guru, udáváš trendy!!! :-) Už žádné trápení, buď na sebe hrdá!

    OdpovědětVymazat
  3. Jo a ten článek na Lupě se mi líbí - hned jsem si projela svůj blog a mně teda nikdo nekopíruje, fňuk. :-) Našlo mi to dva texty, které jsem okopírovala já, ale vždy uvádím zdroje a odkazy, snad je to OK.

    OdpovědětVymazat
  4. Jo a ještě - Gralinko, jaké časové pásmo platí na tvém blogu? Když mám o půlnoci čas jako odpoledne, tak je to příjemný, ale ta pátá ranní mi způsobuje akutní ospalost a touhu zalézt do postele... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. asi máš pravdu, budu to muset hodit za hlavu.. :(
    jinak ten článek je super, škoda že nekontroluje fotky, právě to bych potřebovala.. chjo.
    No časové pásmo .. já se polepším, slibuju.. i když teda tento příspěvek není příkladem :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky Gralinko, copak, copak? A jak říká jana, ber to jako poctu :-) Jsi guru :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Sandro, díky moc za podporu, vážím si toho

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Gralinko, mám ve svém okolí stejného člověka se stejnou "úchylkou". Naprosto rozumím Vašim pocitům. Já jsem vždycky tak vytočená!!! A neudělám s tím nic. Jsou to totiž lidi bez hrdosti, bezpáteřní. Tak asi nezbývá než to hodit za hlavu. Když mně to pořád nejde. Vždycky mě to znovu překvapí.

    OdpovědětVymazat
  9. Gralinko, bohužel s tím se nedá moc dělat, pokud nemáme copyright.Tzv.selské je "malý rybník" a pokud vyjdeme z anonymity asi s tím musíme počítat a převést to do pozitivního myšlení viz Sandra, Jana.Jestli dovolíte dala jsem si odkaz na své stránky.Je mi u Vás dobře :o)) Mokopa

    OdpovědětVymazat
  10. díky moc holky, jsem ráda, že v těch pocitech neplavu sama, dala jsem si vás na odkaz na mé stránky a budu se k vám ráda vracet.. :o)

    OdpovědětVymazat

děkuji za komentář ♥