neděle 20. září 2009

XVII. Hrnčířský jarmark v Kunštátě 19.-20-9.2009

Moje úžasné úlovky z jarmarku.. levandule, levandulové mýdlo a olejíček z Levandulového stánku, ve kterém také prodávala úžasná Soňa svoji keramiku a kde jsem ji taky obrala o poslední vystavený talířek.. je úžasný :) a Soňa taky.. i když měla naspěch, vypadala kouzelně mezi tou spoustou levandule.. celý Kunštát se doslova zbláznil a všichni nosili náruče levandulí z jejich stánku.. :-)




Andělíček z jednoho z téměř dvouset stánků :-)
a talíř od Soni v akci



Musela jsem si ho vyfotit.. takhle by měl vypadat můj dům snů.. nádhera... narazili jsme na něj cestou z parkoviště.. nebýt na plotě cedule Neparkovat! ale Na prodej ! tak do něj hned jdu :-)
Byl asi neobydlený... jaká to škoda :(


malinko útržků a fotek.. spousta stánků a spousta lidí, .. moc mi nedovolili fotit, tak jen tam kde si toho nevšimli nebo kde bylo vyjmečně vylidněno




samá levandule v náručí :)




7 komentářů:

  1. Jé, tak ty jsi byla taky! :-) Ten krokusový talířek od Soni Malinové je krásný, já mám ze stejné série hrníček. Andělíček se mi taky moc líbil, ale prostě nedokážu koupit anděla v létě. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. já bych byla schopna si ho koupit i na koupáku :-) když manžel řek : jéé, ten andílek má vlasy zlatý jako ty! :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš perfektní úlovky. Dům je nádherý, podobný vídávám, když jedu ke tchánům - u nich v ulici je podobný, taky neobydlený, i když ho někdo koupil. Zbytečně chátrá, já už bych věděla co s ním ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Gralinko,jak to,že jsi se nepřihlásila!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych brala toho anděla!!!!! Ne snad proto, že mě snad levandule nebo Soniny talířky neberou, ale ty už doma mám... :-)

    OdpovědětVymazat

děkuji za komentář ♥