středa 11. listopadu 2009

ráno u Gralińky

Téměř každá rána jsou u nás stejná .. po rozlepení očí postavím konvici na plotnu a uvařím čaj, dám si dobrůtku na můj oblíbený talířek a snídám s myšlenkou na to, jaký bude den.. sepisuju si seznam, co všecho zařídit, vyřídit, protřídit a užívám si ranního rozednívání při pohledu na celé Brno.. dnes jsem měla u snídaně rozpletený polštář... šedý mi upletla kolegyně z práce a já se teď budu snažit uplést ten samý ale v bílé, tak postupně zkouším kdy se dá :-)
Pak si sednu k počítači, nahlídnu do oblíbených blogů, přečtu emaily a den může začít..




10 komentářů:

  1. Dobré ráno má andělská ..
    Mohu si přisednout, zachumlat se do plédu, srkat z šálku teplý čaj a povídat si o tom, co se nám v noci zdálo..?

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem vždycky ráno úplně mrtvý, jsem rád že se dám nějak do kupy a valím do arbeitu. A už hodně dlouhou dobu se ukecávám, abych začal vstávat dřív a udělal si takovou ranní pohůdku. Když ale já jsem hrozný ochrápánek :-)

    OdpovědětVymazat
  3. nooo s takymi dobrotkami by sa aj mne dobre vstavalo :).... ja mam dost odlepit oci a ist do prace...a dnes to bolo velice tazke, ked ta prsi...manzel uz na mna vola a ja si vzdy vytiahnem paplon az na hlavu a tisko čuším pod nim :)

    OdpovědětVymazat
  4. I u nás se takhle občas krásně vstává.Taky si na to potrpím a dělá mi to dobře...a to pak ani do práce nemusím :-) Teda jak se to vezme.... můj malej Filípek mě z mého lehkého ranního snění většinou krásně probudí :-)a práce začíná :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tomu říkám krásná pohodička! :-) I když já mívám rána taky pohodová, pokud jsem doma s Emou. Miluju její odpověď na ranní otázku: "Co si dáš k snídani?" - odpovídá: "Přece obídek, Šroubováku".

    OdpovědětVymazat
  6. Ten makovec vypada uzasne,takova dobrutka by me nastartovala do noveho dne take :))

    OdpovědětVymazat
  7. Klidná a tichá atmosféra ranních snídání...přeju ať ti vydrží co nejdéle :o))

    OdpovědětVymazat
  8. tak vás všechny zvu na snídani :) !
    Děkuju za hezké komentáře a nahlídnutí do vašeho rána.. ono to nevypadá, ale to moje ráno je v šest a taky jdu do práce.. ale stíhám si tohle všechno dopřát :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak já si Gralinko už ani nepamatuju,kdy jsem vstávala takhle v klídku.Snad jen,když mám v práci volno...Krásná konvička se srdíčkem,moc se mi líbí

    OdpovědětVymazat

děkuji za komentář ♥