sobota 19. února 2011

sněhově bílé jaro ? :)

Jaro na mne začalo lézt ve chvíli.. kdy začalo za okny sněžit.. no nevadí :)

Vše, co připomínalo zimu jsem už schovala a pokouším se přilákat jaro co to jde.. nejen laděním v bytečku ale třeba i tím, že už nenosím zimní kabáty a nezachumlávám se do hory dek a peřin zahřívaná hrnkem horké čokolády v rukou ..


5 komentářů:

  1. Má milá,
    zrovna včera jsme spali v rodné vísce u našich. V patře bylo chladno, jako v morně a i když jsme měli duchny těžké tak, že se pod jejich tíhou nedalo ani otočit, drahý (s rampouchem u nosu) lítostivě prohlásil, že jsem už jako malá musela být silný otužilec a vyrůstala jsem v jeskyni.
    Na jaro už se těším, ale pořád jsem nedůvěřivá a když vidím počasí za oknem, natáhnu teplý ponožky, přehodím vestu, nasadím brejle, čapnu knížku a žádná primulka v květináči semnou ani nehne.
    Krásný zbytek zimních dní ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Jaro se snaží přilákat asi většina z nás. Zatím jsme ovšem velmi neúspěšné. Za okny poprašek sněhu a na teploměru pod nulou. Doufejme, že to jsou poslední zimní dny a s příchodem března začne lepší počasí.
    Mějte se krásně.
    Radka

    OdpovědětVymazat
  3. Teda ženy, u nás ani vločka!:) Tak to ja budem jar privolávať aj za vás a trebárs aj s teplým čajíkom a dekou kolom dookola:)Gabi

    OdpovědětVymazat
  4. ZDRAVÍM, JÁ MÁM DOMA KRÁSNÝ, ZLATÝ DÉŠŤ A VENKU VČERA SNĚŽILO.
    JEŠTĚ SI BUDEME MUSET, NA TO VYTOUŽENÉ JARO, POČKAT.
    FOTEČKY JSOU MOC PĚKNÉ.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  5. My teda taky primulkujeme a voláme jaro, ale dnešních -14 mně o jeho příchodu moc nepřesvědčilo .-) Takže peřinkově měkký ponožky ještě rozhodně neschovávám... :-) Ale hezký to tu teda máte... :-)

    OdpovědětVymazat

děkuji za komentář ♥