středa 11. dubna 2012

co je nového? naše milovaná Sára :-)

představuji vám Sáru  .. úžasnou dračici i mazlíka k nezaplacení 

když jsme si ji dovezli, byl to neskutečně plachý uzlíček nervů ale teď v květnu už jí bude rok a je to teda  bláznivá střela ale stejně ji nadevše milujeme  :))




















4 komentáře:

  1. Miluju kočky,a britské obzvlášť.Jako koťátko byla nádherná,roztomilá,prostě k "sežrání"...Nyní je z ní už dáma...krásná a noblesní.pohlaď ji za mne,prosím.Mějte se kočky fajn.Monis

    OdpovědětVymazat
  2. Je moc krasna a má nádherné zbarvení do béžova!!! Já mám doma u našich taky britku, už to začíná být stará dáma, ale na rošťačení ji pořád užije. Bohužel je daleko, tak ráda bych si ji k sobě vzala, ale našim by se stýskalo a myslím,že i jí...kdykoli ale přijedu, dává to na sobě náležitě znát, že je uražená, protože jsem ji nechala samotnou...moc mi chybí :-(! každá kočička má jinou povahu, ale jsou to neskutečně inteligentní osobnosti :-) a víc než kočky posedle amokem snad nedokáže pobavit nic na světě :-)...A obsazovani novin, knizek, klavesnic a uceni, to milujou snad vsechny bez vyjimky:-). Krasne fotky!!

    OdpovědětVymazat
  3. No teda to je krasavice. A jaký to byl drobeček. Taky se občas doma koukám na fotky našeho kocoura. Jaké to bylo malé bezbranné neohrabané koťátko :-)

    OdpovědětVymazat
  4. No tak ta je úžasná, kočičanda!

    OdpovědětVymazat

děkuji za komentář ♥